Search

Mr.Dim.gr
  -  Mr Dim   -  Μοναδικό, αποδοτικό & Με άρωμα ανατολής

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mrdim/domains/mrdim.gr/public_html/wp-content/themes/amedeo/framework/modules/blog/templates/singles/standard/post.php on line 13

Μπορεί η Ασιατική κουζίνα να φέρει άρωμα Ευρώπης; Στο MR. DIM μπορεί.

Το fast casual εστιατόριο που συστήθηκε στο κοινό το 2016 και συνδυάζει 6 κουζίνες ασιατικών χωρών σε 1 food spot, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία σε Αθήνα και Σπέτσες, δίνοντας το μοναδικό του στίγμα στον χώρο του asian street food. Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια ολοκληρωμένη πρόταση που πολύ γρήγορα απέκτησε πιστούς φίλους, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα για διαφορετικές γεύσεις και σύμφωνες με τα πρότυπα «Ανατολής». Σε έναν μεστό κι ευκολοδιάβαστο κατάλογο μπορεί κανείς να βρει τις καλύτερες προτάσεις από την Ιαπωνία, την Κίνα, τη Μαλαισία, την Ταϋλάνδη, την Ινδονησία αλλά και την Κορέα και να επιλέξει το πιάτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στα δικά του γούστα. Προσανατολισμένο ώστε να ικανοποιεί τόσο τους «ψαγμένους» της Ασιατικής κουζίνας, όσο και τους λιγότερο μυημένους, το MR. DIM κάνει κάθε επίσκεψη ένα ξεχωριστό ταξίδι σε χώρες της Ανατολής, που συναντιέται όμως με τα ευρωπαϊκά γούστα.

Ένα μενού, πολλαπλά οφέλη

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη στροφή σε εστιατόρια που φέρουν ασιατικές γεύσεις. Το MR. DIM δεν είναι ένα από αυτά. Ένα από τα βασικότερα στοιχεία διαφοροποίησης που διαθέτει το συγκεκριμένο concept σε σχέση με άλλα ασιατικά εστιατόρια είναι ο λειτουργικός και «έξυπνος» κατάλογός του. Απλός και περιεκτικός, διαθέτει αυθεντικά και λαχταριστά πιάτα στις πιο value for money τιμές και σε εξαιρετική ποιότητα. Τι σημαίνει ο μικρός κατάλογος στην πράξη; Πέραν του ότι δεν κουράζει τον πελάτη στην αναζήτηση του πιάτου που του ταιριάζει, παράλληλα σημαίνει χαμηλό food cost για τον συνεργάτη-franchisee. Την ίδια στιγμή, τα πιάτα είναι εύκολα και γρήγορα στην παρασκευή τους. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες αλλά διατηρώντας το ίδιο υψηλή την ποιότητα και απαράμιλλη τη γεύση, η εμπειρία του πελάτη σε ένα MR. DIM είναι ίδια παντού. Ο franchisee δεν χρειάζεται να βρει εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να παρασκευάζονται οι συνταγές, ενώ μειώνονται τόσο ο χρόνος παραγωγής, όσο κι η ανάγκη σε πολυάριθμο προσωπικό. Όλα αυτά σημαίνουν κερδοφορία και υψηλή αποδοτικότητα για τον νέο επιχειρηματία.

Επενδύοντας στην ποιότητα και τη μοναδικότητα

Τα MR. DIM δεν διαπραγματεύονται την ποιότητα και τη γεύση τους. Προτού «σερβίρουν» οποιοδήποτε πιάτο τους στο νέο μενού, η νέα πρόταση περνά από πλήθος γευστικών δοκιμών. Την ίδια στιγμή, δίνουν αξία στην άποψη και στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού. Με ποιον τρόπο; Μέσα από το προσωπικό των καταστημάτων, που αποτελεί μέρος της «βιτρίνας» των μαγαζιών, βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους πελάτες και μπορεί να αφουγκράζεται τις επιθυμίες τους. Πριν και πάνω απ’ όλα αυτά όμως, τα MR. DIM φροντίζουν προκειμένου να έχουν την καλύτερη ποιότητα στην πρώτη ύλη τους, γεγονός που διασφαλίζεται μέσα από συμφωνίες που έχουν συνάψει με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς. Τέλος, διαθέτει signature dishes και private label προϊόντα που πολλαπλασιάζουν τα περιθώρια κέρδους κι ενισχύουν ακόμη περισσότερο το brand των MR. DIM.

Εύκολο στη διαχείριση, αποδοτικό ως επιχείρηση

Ένα κατάστημα MR. DIM μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια επιχείρηση με εύκολη και αποδοτική λειτουργία. Το δίκτυο διαθέτει ένα πλήρες μηχανογραφικό σύστημα μέσα από το οποίο συγκεντρώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία και διατηρείται το κόστος προμήθειας και συντήρησης σε χαμηλά επίπεδα. Μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση, που συνδυάζει το πρακτικό και το θεωρητικό κομμάτι εκμάθησης και διαρκεί 4 εβδομάδες, τόσο ο franchisee, όσο και το λοιπό προσωπικό ενός καταστήματος μαθαίνουν όλα τα μυστικά των συνταγών αλλά και για τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Το δίκτυο βοηθά επίσης τον υποψήφιο συνεργάτη στο να βρει το κατάλληλο σημείο αλλά και στον σχεδιασμό και την κατασκευή των καταστημάτων. Η άρτια συνεργασία επιτυγχάνεται με την καλή διάθεση και την όρεξη για σκληρή δουλειά, καθώς ο υποψήφιος franchisee δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις ή εμπειρία από τον χώρο της asian ή gourmet κουζίνας. Αρκεί να συμμερίζεται τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για προσφορά σε ποιοτικό, ασιατικό φαγητό.

Πιάτα και ατμόσφαιρα με ασιατική κουλτούρα

Από την πρώτη ματιά ήδη καταλαβαίνει κανείς ότι τα MR. DIM φέρνουν τα αρώματα Ασίας στην «πόρτα» μας. Τόσο τα καταστήματα, με το μοντέρνο και βιομηχανoποιημένο design και τις artistic λεπτομέρειες που ταξιδεύουν τον πελάτη, όσο και οι μυρωδιές από τα πιάτα που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή, το κοινό αποκομίζει μια ολοκληρωμένη ασιατική εμπειρία. Η εμπειρία αυτή συμπληρώνεται από την ιστορία και τους μύθους που κρύβονται πίσω από κάθε γεύση, πράγματα που έχει την ευκαιρία να μάθει ο πελάτης προτού ή αφού δοκιμάσει τα χορταστικά και λαχταριστά signature dishes των MR. DIM. Dim sum fried, sushi rolls, λαχταριστές σαλάτες, bao burgers και noodles είναι μόνο κάποια από τα πολύχρωμα πιάτα που μπορεί να απολαύσει κανείς. Για κάθε απορία ή ενδοιασμό σε σχέση με το αν κάποια γεύση θα ταίριαζε στα ιδιαίτερά του γούστα, ο επισκέπτης μπορεί να ρωτήσει το πρόθυμο κι ενημερωμένο προσωπικό, το οποίο βρίσκεται πάντα σε θέση να προτείνει την κατάλληλη γεύση. Με 3 profit centers, που περιλαμβάνουν το sit in, delivery και take away, το μαγαζί είναι γεμάτο από κόσμο και παραγγελίες, που μεταφράζονται φυσικά σε κέρδη για τον franchisee. Συνυφαίνοντας τη street food φιλοσοφία των καταστημάτων με gourmet πινελιές, η πρόταση MR. DIM απευθύνεται τόσο σε εκείνους που αναζητούν ιδιαίτερες και γρήγορες γευστικές λύσεις, όσο και στους πιο «ψαγμένους» στον χώρο της γαστρονομίας, συγκεντρώνοντας πολλαπλά και διαφορετικά κοινά.

Services

Delivery - Take Away

Παραλάβετε τις αγαπημένες σας γεύσεις από το κατάστημα. Παράδοση και στον χώρο σας. Επωφεληθείτε της έκπτωσης -10% σε εργασιακούς χώρους

Lunch - Dinner with us

Δημιουργήσαμε για εσάς έναν καλαίσθητο, ατμοσφαιρικό χώρο ιδανικό για γαστρονομικές απολαύσεις της Ασίας από το πρωί ως το βράδυ.

Catering

Απολαύστε ασιατικές γεύσεις με την παρέα ή τους συνεργάτες σας, σε οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

Business Dinners

Απολαύστε ασιατικές γεύσεις με την παρέα ή τους συνεργάτες σας, σε οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

Online Orders

Κατεβάστε το app της επιχείρησης και κερδίστε 5%  έκπτωση στις παραγγελίες σας.

Names Day - Birthday Parties

Ενημερώστε μας για τις επιθυμίες σας κι εμείς θα ετοιμάσουμε ένα ξεχωριστό μενού για εσάς, είτε στον χώρο σας είτε στο κατάστημα μας.